Rikke Mai: Mine kilo sidder rimelig godt fordelt

Rikke Mai

Rikke Mai

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Designeren Rikke Mai forsøger ikke at skjule sine kvindelige former

- Marilyn Monroe er mit store forbillede, når det handler om stil. Jeg kunne ikke drømme om at klæde mig som en mand, men lader altid mine kvindelige former og feminine sider skinne igennem, siger Rikke Mai til Femina.

Rikke Mai føler sig mest lækker med lidt mascara og iført et par høje hæle og fremhæver sine fordele med ret ryg i stedet for at forsøge at skjule det, hun er ked af.

- Hvad angår min vægt, så har jeg altid været så heldig, at mine kilo sidder rimelig godt fordelt, lige meget om jeg vejer 60 eller 80 kilo. Det første er naturligvis at foretrække, men jeg er typen, der tager på, bare jeg kigger på et stykke chokolade.

Hun går heller ikke rundt med dårlig samvittighed over at spise noget usundt, men er i stedet opmærksom på også at leve sundt og dyrke regelmæssig motion, som giver hende et mentalt overskud. Og selv om hun synes, at brysterne er blevet lidt længere, føler Rikke siger pænere i dag, end da hun var ung.

- Jeg kan godt se, at min krop bliver ældre, men det er ikke noget, jeg er ked af. Mine strækmærker er et bevis på, at jeg har båret tre fantastiske børn, og rynker er smukke. De er et åbent vindue ind til sjælen, fordi de fortæller om det liv, jeg har levet på godt og ondt, siger Rikke.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden