Torsdag, 22. januar 2009 - af af Signe Ravn

Robert Hansen kyssede med Tina Lund

Robert Hansen og Tina Lund kysser

Robert Hansen kyssede i lørdags med Tina Lund på en natklub i København. Det indrømmer skuespilleren i Se & Hør og tilføjer pudsigt nok, at han var ædru.

Foto: Birger Storm
Skuespilleren Robert Hansen har tilsyneladende et godt øje til Tina Lund, for de to kyssede i weekenden. Læs Roberts kommentar her.

Under 'Vild med dans' var der tydeligvis god kemi mellem Tina Lund og danser Michael Olesen, men den flirt er efter alt at dømme slut nu. I weekenden lykkedes det nemlig for Robert Hansen at tiltuske sig et dybt kys fra Tina på natklubben Karel Van Mander i København.

"Ha ha. Øh ja - der har du vist taget mig med bukserne nede. Jeg kan jo dårligt benægte, at jeg kyssede med hende, når I nu stod lige ved siden af," indrømmer Robert Hansen i Se & Hør og fortæller, at han havde aftalt at mødes med Tina Lund den aften.

Til gengæld vil Robert Hansen ikke uddybe sin og Tinas relation yderligere: "Det tror jeg ikke, jeg har lyst til at kommentere," lyder det fra Robert, der dog ikke vil afkræfte, at han har noget kørende med blonde Tina.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden