Rørt Silas Holst om den smukke vielse: Derfor blev jeg overrasket

Silas Holst og Nicolai Schwartz.

Silas Holst og Nicolai Schwartz.

Foto: Mikael Rieck
Danseren Silas Holst blev lørdag den 6. august gift med Nicolai Schwartz i Gilleleje, og det var et meget rørende øjeblik for dem begge.

Der blev både sunget sange og holdt tale under Silas Holst og Nicolai Schwartz’ bryllup, der blev holdt udendørs med havet som kulisse ved Nakkehoved Fyrkro i Gilleleje.

Smilene var store hos brudeparret, da de efter vielsen stillede op til billeder og interview.

Her afslørede brudeparret, at de begge blev rørt til tårer under den smukke vielse – og det var lidt af en overraskelse for særligt ”Vild med dans”-stjernen.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg vidste godt, at jeg ville græde, men jeg havde aldrig troet, at Silas ville græde, for det gør han aldrig, sagde en berørt Nicolai Schwartz, da BILLED-BLADET mødte parret efter vielsen.

- Men jeg græd i dag, og det var jeg også selv overrasket over, tilføjede Silas Holst med et smil.

Et smukt øjeblik

39-årige Silas Holst satte ord på, hvorfor han blev så følelsesladet, da han skulle sige ”ja” til sin store kærlighed.

- Det var enormt smukt og rørende at stå der, og mine børn var blomsterpige og ringbærer, så det var også virkelig kært at se på. De gik op i det med liv og sjæl, lød det fra en lykkelig Silas Holst, som fortsatte:

- Maggie og Bob havde selv ønsket at gøre det, og det var faktisk dem, som ændrede på selv ceremonien. Men nu er jeg glad for, at vi lavede det stort og voldsomt, det var helt perfekt.

Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden