Rørt Sofie Linde siger tak

Sofie Linde

Sofie Linde

Foto: Dan Mariegaard
701 kvinder i den danske mediebranche har skrevet under på et brev, der støtter Sofie Lindes og hendes kamp mod sexisme. En rørt Sofie Linde takker nu for støtten.

Siden Sofie Linde for godt to uger siden stod frem og fortalte en personlig beretning om sexafpresning, har der væres stor fokus på sexisme og MeToo.

En række kvinder har siden fortalt, at det også er sket for dem, og nu har seks kvindelige ansatta på TV 2 taget initiativ til et brev, der støtter Sofie Linde.

Taknemmelig Sofie Linde

Det er sendt rundt til kvinder i hele mediebranchen, og ikke færre end 701 har skrevet under på brevet, der støtter Sofie Linde og hendes kamp mod sexchikane. Det oplyser Politiken

Sofie Linde har også læst brevet, og med tårer i øjnene takker hun for den enorme støtte.

Det gør hun i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

 

"Kære Maria Andersen, Anne Sofie Hvenegaard, Julie Thisgaard, Christine Brink, Camilla Slyngborg, Anne-Katrine Bondo og alle jer andre modige - og fantastiske kollegaer. Jeg har her til aften læst jeres brev. Tak ♥️ Tak for at tage mig i hånden ♥️♥️ I stedet for at diskutere hvorvidt sexisme findes, så understreger vi sammen, at det gør det! Vi er mange, der har oplevet det. Og vi er mange, der stadig oplever det. Og vi siger NEJ! - Ikke bare i mediebranchen - men i alle brancher! ♥️ Vi har ret! TAK ♥️", skriver Sofie Linde. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden