3. dec. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Rosalinde Mynster afslører stor privat nyhed

Rosalinde Mynster 
Rosalinde Mynster
Foto: Martin Høien
Rosalinde Mynster og kæresten Jakob Emil Lamdahl Pedersen er blevet forlovet.

Onsdag aften var der gallapremiere på den nye film "Lille sommerfugl", hvor Karen Lise Mynster spiller en af hovedrollerne.

Blandt de mange gæster var naturligvis datteren Rosalinde Mynster, som fulgtes med kæresten Jakob Emil Lamdahl Pedersen.

Rosalinde Mynster blev overrasket

Stjernen fra "Badehotellet" var tydeligt forelsket, og hun kunne med et stort smil også fortælle, at hun er blevet forlovet.

- Det var på min 30-års fødselsdag, så det var rigtig smukt, fortæller skuespilleren om frieriet, der foregik ved morgenbordet, da hun den 28. september fyldte rundt.

- Vi har snakket om det lige siden, vi mødte hinanden, vil jeg sige. Alligevel var jeg meget overrasket.

Parret fandt sammen i begyndelsen af 2018 og flyttede hurtigt sammen.

De har endnu ikke planer for, hvornår de skal giftes, for corona-pandemien spænder lige nu ben for den helt store kærlighedsfest.

- Det er svært, for man tør næsten ikke planlægge på grund af corona, men vi vil gerne gøre det inden for et år. Så må vi se, hvad der sker. Man tør ikke drømme for meget, fordi det hele bare bliver aflyst. Min 30-års fødselsdag er også blevet rykket mange gange efterhånden. Det er lidt irriterende. Man er så bange for at blive skuffet, at man næsten ikke tør gå i gang med at drømme. Men det er rigtig dejligt at være forlovet, fortalte Rosalinde Mynster med et smil.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho8107.jpg
Rosalinde Mynster og kæresten Jakob Emil Lamdahl Pedersen
Foto: Martin Høien

Læs mere om: