Tirsdag, 22. december 2015 — af af John Lautrup

Rudi Nielsen: Livet går videre

Rudi Nielsen
Rudi Nielsen
Foto: Martin Høien
Rudi Nielsen kan smile gennem sorgen. Og hun insisterer på at nyde livet og julen, selv om det bliver uden hendes elskede mand, Harald Nielsen.

Rudi Nielsen, 72 år, fejrer sin første jul uden sin Harald. Det sker i familiens skød sammen med sønnen og datteren, deres ægtefæller og fire børnebørn. Og som altid vil de danse om juletræet og løbe hele huset igennem til "Nu er det jul igen". Men intet er, som det var, efter at Harald Nielsen - hele Danmarks Guld-Harald - døde for fire måneder siden. Heller ikke julen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rudi Nielsen: Jeg bliver lidt rørt

- Den bliver jo meget anderledes i år, når vi ikke mere har vores glade farmand, som altid laver sjov. Men jeg er sammen med familien og på den måde, bliver det dejligt. Men anderledes.., du kan se, jeg bliver lidt rørt, når jeg taler om det, siger Rudi Nielsen og dupper øjnene med sit lommetørklæde.

- Men vi skal nok klare det rigtig godt, fordi vi vil! Livet går videre, tilføjer hun.

Læs det store interview med Rudi Nielsen i det store julenummer, BILLED BLADET nr. 52. Her fortæller hun om sin nye hverdag som enke. Om hvordan hun finder lys i mørket og om, hvorfor hun er fast besluttet på at nyde resten af livet.

LÆS MERE: Rudi Nielsen fylder 72 år: Jeg har haft et langt og lykkeligt liv

Tid til at mindes:
Se det skønne galleri med Rudi og Harald Nielsen og deres utrolige kærlighedshistorie. Billederne er fra 2013 hvor parret blev gift for anden gang.

GALLERI: Da Harald og Rudi blev gift igen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden