10. dec. 2011
Af af Lisbeth Grube og Dorte Quist

Sådan er det gået Nissebanden

I 2018 mødtes nogle af skuespillerne fra "Nissebanden" i Grøften. F.v. Lars Knutzon, Finn Nielsen, Flemming Jensen, Ann Hjort
I 2018 mødtes nogle af skuespillerne fra "Nissebanden" i Grøften. F.v. Lars Knutzon, Finn Nielsen, Flemming Jensen, Ann Hjort
Foto: Dan Mariegaard
Forelskelser, bryllupper og skilsmisser. Der er sket meget, for de medvirkende i ”Nissebanden i Grønland” siden optagelserne i 1989. Læs bare her!

Hede følelser fik den grønlandske is til at smelte under optagelserne til "Nissebanden i Grønland". Ann Hjort (Puk) forelskede sig nemlig i den 19 år ældre Finn Hjort (Skipper).

- Det gav et helt kick at gå rundt deroppe i et helt andet univers. Stilheden, den blå himmel og den klare luft fik os simpelthen til at give frit løb for følelserne. Og det var dér, vi begyndte at kysse. Nogle påstår, de kan se, vi er nyforelskede, når de ser "Nissebanden i Grønland" den dag i dag, har Finn Nielsen fortalt til BILLED-BLADET.

Kollegaerne blev kærester og få måneder efter hjemkomsten fra Grønland flyttede Finn ind i Anns lejlighed. I tre år kæmpede parret for at få et barn sammen, og det lykkedes, da ønskebarnet Anton kom til verden efter fem reagensglasforsøg. Kærligheden holdt i mere end 20 år, inden parret sidste år gik fra hinanden.

I dag danner Ann Hjort par med kollegaen Rasmus Krogsgaard, mens Finn Nielsens nye kæreste er børnehaveklasseleder Vita Olsen.

Læs mere om: