Mandag, 28. december 2020 - af Helle Skram de Fries

Sådan får Dennis Knudsen det bedste ud af isolationen med sin søn

Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen.

Foto: Jeppe Michael Jensen
Far Dennis sørger for at underholde lille corona-ramte Lucas under deres selvisolation.

24. december fik den 57-årige frisør og makeup-artist Dennis Knudsen er noget speciel julegave.

Nemlig en besked om, at hans lille søn Lucas var testet positiv for corona.

Siden har far og søn været i selvisolation.  

Det går faktisk godt

- Det går faktisk godt. Lucas er ikke syg. Han er lidt snottet, men han har det heldigvis fint, fortæller Dennis Knudsen til BILLED-BLADET. - Lucas er halvandet år, så der skal ske noget hele tiden. Jeg har nok at se til, men til gengæld går dagene hurtigt.  
Foto: Privat
    BILLED-BLADET har tilladelse til at vise det søde foto fra Dennis Knudsens instagram.

 

Lægger armene om mig

- Jeg lærer hver dag nye siden af Lucas at kende. Nu kan han jo sidde helt selv i sofaen – og så kommer han over og lægger armene omkring mig. - Så er det jo det hele værd. Dennis Knudsen skal testet tirsdag 29. december og får svar nytårsaftensdag. - Hvis jeg ikke er smittet, kan vi komme ud af isolationen. Det håber jeg naturligvis.  

Også lærerigt

- Men selvom det er hårdt at være beskæftiget på fuld tid med at passe Lucas, har det også været lærerigt.  Lucas kan selvfølgelig ikke forstå, vi ikke kan komme ud at lege, men så leger vi ude på den store altan, så det går fint. - Og så sover han en lur ved middagstid, hvor jeg kan få ordnet nogle ting med rengøring og andre praktiske gøremål.  

Trækker sengetiden

- Jeg prøver at trække sengetiden lidt om aftenen, så han ikke vågner alt for tidligt.  - Lucas skal så op og tisse to gange om natten – og jeg skal tre gange, afslører Dennis Knudsen med et grin.  - Lucas er så sød og kærlig, og det er så dejligt at følge hans udvikling så intenst.   

Elsker ham højt

- Jeg elsker ham jo højt. Også når han bliver sur, og når han vælter en glasvase.  
Foto: Mikael Rieck
 
Dennis Knudsen griner igen.  - Det er jo en meget mærkelig tid, og vi ville jo alle helst have været foruden den her sygdom, der har ramt så mange både fysisk, psykisk og økonomisk.  

Tid til eftertanke

- Men det har også givet tid til eftertanke, fordi man ikke har så travlt hele tiden.  - Men selvfølgelig glæder vi os alle sammen, til der – forhåbentlig snart - kommer styr på det hele. - Så vi kan få vores hverdag igen, og ingen skal frygte at få den sygdom.   
 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden