12. sep. 2011
Af af Anna Johannesen

Sådan var Gregers Heering og Sarah Kalbetizers bryllup

Gregers Heering og Sarah Kalbetizers
Gregers Heering og Sarah Kalbetizers
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Få alle detaljerne fra deres store dag, hvor Margrethe og kronprinsparret var gæst.

Gregers Heering kunne ikke have valgt en bedre dag til sit bryllup med sin 31-årige amerikanske kæreste, Sarah Kalbeitzer. Det blev nemlig holdt sidste lørdag, hvor solen strålede, og temperaturen nåede op på 25 grader.

Vielsen fandt sted i Maribo Domkirke, og det var kongehusets præst, Erik Norman Svendsen, der viede parret. Blandt de mange gæster var også dronningen, der er gudmor til Gregers Heering, og kronprinsparret.

Kronprins Frederik har kendt familien Heering altid, og selv om han i alder er tættere på Gregers' ældre brødre, Peter og Christoffer, har han også altid haft det fornøjeligt med deres "forkælede lillebror".

Det var gommens nære ven Michael Lynenskjold der var forlover, og bruden blev ført op af sin ungdomsven Chris Daly. Hver kirkebænk var pyntet med en lyserød rose og brudeslør, og ved alteret stod store buketter med hortensia og georginer i lilla farver sammen med lyserøde roser og gladiolus.

Blanke øjne

Da brudeparret forlod kirken arm i arm, var det en smilende Sarah, der kom ud uden sit korte slør. Det var nemlig faldet af, da gæsterne kappedes om at omfavne hende for at ønske tillykke med, at hun nu, efter et par år som Gregers' kæreste, var blevet en "rigtig" fru Heering.

Ligesom alle de andre bryllupsgæster måtte kronprins Frederik og kronprinsesse Mary også over et gyngende bræt for at komme ud til den båd, der skulle sejle hele selskabet fra kirken til festen på Engestofte Gods, hvor festen skulle holdes.

Det var Frederik Lüttichau, der som toastmaster skulle holde styr på talerne, hvor blandt andet Gregers' tre ældre søskende havde stukket hovederne sammen. Resultatet blev en flot tale - på engelsk naturligvis, så bruden også kunne følge med. Gregers' tale til sin brud var så rørende, at flere sad med blanke øjne.

Mary gav den gas

Til forret blev der serveret laks i citronlage, hvorefter gæsterne kunne vælge mellem oksekød, and og fisk fra en buffet, der også bød på alskens lækre grøntsager. Desserten var is med Cherry Heering.

Under kaffen, der blev serveret inden døre i hovedbygningen, var teltet blevet ryddet til dans, og inden den for alvor gik i gang, dansede de nygifte brudevalsen, mens alle klappede til.

Kronprinsesse Mary var hele dagen rigtig i hopla, og om aftenen gav hun den fuld gas på dansegulvet til funky rytmer leveret af den kendte dj Le Gammeltoft.

Læs mere om: