17. mar. 2017
Af af Helle Skram de Friis

Sara Maria Franch-Mærkedahl fejrer datterens fødselsdag

Sara Maria Franch-Mærkedahl
Sara Maria Franch-Mærkedahl
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET
”Vild med dans”-stjernen Sara Maria Franch-Mærkedahl, der i 2014 vandt sammen med Silas Holst, fejrede sin datters otteårs fødselsdag på Fuerteventura sammen med sine ”Vild med dans”-venner.

Der var lagkage og champagne på bordet i Spanien, hvor 36-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl fejrede, at datteren Kastanje fyldte otte år d. 16. marts.

Datteren var ikke selv til stede. Hun er nemlig på skiferie med sin far Bo og lillesøster Vega Marie, der snart fylder fem år.

Sara Maria Franch-Mærkedahl arrangerer dans

Mor Sara Maria er i Fuerteventura, hvor hun som rejsebureauet Apollos ansigt har været med til at arrangere en ”Dans under palmerne”-uge.

To timer hver dag får gæsterne danseundervisning af ”Vild med dans”-stjernerne Claudia Rex, Michael Olesen, Mille Funk og Jenna Bagge.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-vinder sætter huset til salg: Kom indenfor hos Sara Maria Franch-Mærkedahl

- Jeg har min far med hernede, og det var hans ide, at vi om aftenen d. 16. marts fejrede Kastanjes otteårs fødselsdag med champagne og kage, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl til BILLED-BLADET.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sara Maria Franch-Mærkedahl
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

En skål for datteren

Og festligt var det, da de fire ”Vild med dans”-stjerner sammen med Sara Maria Franch-Mærkedahl, hendes far Seid og Michael Olesens kæreste Joan Divine skålede for Kastanje.

- Min eksmand og jeg har givet hende en mobiltelefon i fødselsdagsgave, så nu får jeg sms’er fra hende hele tiden – og jeg elsker det, fortæller Sarah Maria Franch-Mærkedahl og tilføjer:

- Jeg fejrede hende derhjemme, inden jeg rejste herned – og forærede hende blandt andet nogle skoleting.

LÆS OGSÅ: Sarah Maria Franch-Mærkedahl har fået ny kæreste

Sara Maria Franch-Mærkedahl blev i starten af januar 2015 skilt fra Bo Franch-Mærkedahl og er i dag kæreste med kokken og dessertkongen Morten Heiberg.

Sara Maria Franch-Mærkedahl
Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Læs mere om: