Torsdag, 2. juli 2009 — af af Liz Rørsig / Jan Bergman

Sarah Louise Christensen opereret for kræft

27-årige Sarah Louise Christiansen, der står i spidsen for Dreammodels, fik et chok, da hun modtog besked fra sin læge om, at hun har celleforandringer i livmoderhalsen.

I denne uge skal hun have foretaget en såkaldt keglesnitsoperation på hospitalet.

- Jeg er i kategorien "E", hvor man i næste kategori "F" har kræft, så beskeden fra lægen er, at jeg kan risikere at få kræft fra den ene dag til den anden. Jeg var slet ikke forberedt og har slet ikke bekymret mig tidligere, siger Sarah.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- For tre år siden fik jeg et generelt tilbud om at blive undersøgt, men jeg slog det hen, for jeg tænkte, at jeg ikke var i en risikogruppe. Det er altid noget, der sker for naboen, men da jeg fik tilbuddet for et år siden, tog jeg imod det, fortæller topmodellen til BILLED-BLADET.

- Den første prøve viste forandringer, som lægen ikke mente var bekymrende, men for en sikkerheds skyld blev jeg sendt til en specialist, og efter et par yderligere prøver, som var stressende at vente på, fik jeg så beskeden. Jeg har både været i chok, jeg har været hysterisk og fældet en tåre. Jeg tænker på fremtiden, og om jeg kan få børn, fortæller en bekymret Sarah Louise og fortsætter:

- Heldigvis har min kæreste (fodboldspilleren Jamil Fearrington) været en enorm støtte og kunnet tale mig til ro. Han har også undersøgt en masse på nettet, og jeg har så fundet ud af, at over 4000 kvinder om året får konstateret celleforandringer - og så alvorlige, at de får en keglesnitsoperation. Jeg har bare ikke været opmærksom på risikoen og har savnet mere information. Mine veninder har heller ikke hørt alarmklokkerne ringe, men mange af dem vil nu gå til lægen, siger Sarah Louise til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden