Onsdag, 15. maj 2013 - af Jan Bergman

Sarah Zobel kalder til orden på den røde løber

Sarah Zobel
Sarah Zobel
Foto: AOP
Det er ikke alle oplevelser på den røde løber, der får topkarakter hos psykolog og tidligere fotomodel Sarah Zobel.

Nu kommer Sarah Zobel med et opråb til god skik og orden, når danskerne bevæger sig til festlige arrangementer.

Forleden deltog hun ved det stort anlagte Zulu Awards i Den Grå Hal på Christiania, og her fik hun en oplevelse, der gjorde stort indtryk.

- Hey, hvad sker der? Jeg blir nødt til at komme ud med det!, brøler Sarah Zobel på sin blog.

- Hvad sker der, når en fyr vælger at troppe op på den røde løber til Zulu Awards, med en pose ostepops i hånden? Hvorfor har ingen fortalt ham, at det er forbudt:-)

- Der er da en grund til, at den røde løber er lagt ud. Nemlig for at vise, at arrangementet er noget særligt. At der er forskel på hverdag og fest. Og vi ved godt alle sammen, hvor grim en pose ostepops er ik?, revser kendissen videre, og drager samtidigt en parallel til en familiefest for nyligt.

- Når jeg går til 80 års fødselsdag hos min mormor her forleden, så kommer alle i pænt tøj. Slips, skjorter og nederdele. 10 personer. Stille og roligt. Men man respektere jo den eller dem der skal fejres, ved at gøre lidt ekstra ud af det. Og det hjælper en pose ostepops altså ikke med…

- Hygge-middag, award show eller fødselsdag. Ankom uden chips i hånden. Det ser sgu pænest ud:-), slutter kendis-psykologen på sin blog.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden