5. okt. 2012
Af af Hanne Rask

Saseline Sørensen griner af sin numse

Saseline Sørensen
Saseline Sørensen
Foto: AOP
Sangerinden morer sig over, hvordan kostumeafdelingen i Vild med dans forsøger at efterligne hendes kropsfacon .

Sangerinden morer sig over, hvordan kostumeafdelingen i Vild med dans forsøger at efterligne hendes kropsfacon

Det har næppe tidligere været tilfældet, at nogen har tænkt på smukke Saselines bagdel som stor. Men 'Vild med dans'-pigen har måttet konstatere, at hun tilsyneladende har lidt mere på bagen end de fleste. I hvert fald har hun opdaget, at den gine, der bærer hendes dansekjoler på systuen, der er tilknyttet Vild med dans, er blevet udstyret med specialtrusser med såkaldte paddings, der giver numsen fylde, for at genskabe Saselines kropsfacon så troværdig som mulig.

- Og en enkelt padding var ikke nok, har Saseline konstateret, hvilket hun morer sig kosteligt over. På sin twitter-profil bringer hun et billedet af ginen, der har fået 2 x numsepaddingstrusser på.

Saseline har allerede fået masser af positiv respons på sin selvironi og sit billede, men til hendes store ærgrelse får hun ikke lov at svinge den roste bagdel i aften, som hun ellers havde håbet. Hun har aldrig lagt skjul på, at hun er en latinpige, der kan lide de sensuelle og vilde danse med masser af hoftevrik. Men i aften er hun kommet på holdet, der skal danse slowfox, hvor der svinges knapt så meget. Først i næste uge er der udsigt til at få lov at vride hofterne, hvis altså Saseline når så langt. Bookmakerne spår nemlig, at det er hende og partneren Ronnie, der må forlade Vild med dans i aften.

Læs mere om: