11. okt. 2013
Af Hanne Rask

Saseline Sørensen konfronterer Frederik Fetterlein

Saseline Sørensen fortæller om Frederik Fetterleins svigt i forholdet
Saseline Sørensen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
I første program af "Saselines bekendelser" mødes hun med ekskæresten Frederik Fetterlein, og de taler deres turbulente forhold igennem.

Det var gyldne tider, da Saseline for nogle år siden var kæreste med Frederik Fetterlein. Parret rejste og festede og havde det herligt - troede Saseline.

Det var Frederik, der ønskede sig et barn med Saseline, men både før, under og efter hendes graviditet med deres nu snart seksårige søn Sean, havde Frederik mange kærester ved siden af.

Når Saseline konfronterede ham, benægtede han, og han ville ikke slippe hende, skønt hun flere gange flygtede fra forholdet og til sidst måtte få hjælp på et kvindehjem.

"Saselines bekendelser" er titlen på et nyt og nærgående program om den smukke sangerinde, model og forretningskvinde, der bag sit smukke ydre bærer på svigt, sorger og svære prøvelser.

I programmet, der har premiere på Kanal 4 på torsdag kl. 21.00, mødes hun og Frederik, hjemme i sofaen, hvor parrets tidligere udfordringer tales igennem, og ikke mindst diskuteres den kæmpe-gæld han efterlod hende med.

Læs også om parrets forhold i dag og om Saselines mange år med en psykolog på sidelinjen, når hun bekender alt i et åbenhjertigt interview med BILLED-BLADET på torsdag.

Læs mere om: