Se Årets kjole i spændende ny modeudstilling

Lotte Friis. 

Lotte Friis. 

Foto: Lars H. Laursen
Nu kan du opleve Årets kjole, der netop er blevet kåret af BILLED-BLADETs læsere, på nært hold i ny udstilling i Odense.

Rekordmange læsere har i år stemt på Årets kjoler i BILLED-BLADET.

Blandt vinderne var Lasse Spangenbergs smukke og elegante aftenkjole, som han designede til svømmestjernen Lotte Friis i forbindelse med, at hun deltog i årets Sportsgalla i Herning.

Nu er det muligt at opleve og nærstudere drømmekjolen i en ny stor udstilling på Museet Tidens Samling i Odense. 

Lotte Friis i Årets kjole, valgt af BILLED-BLADETs læsere. 
Foto: Lars H. Laursen

Lotte Friis i Årets kjole, valgt af BILLED-BLADETs læsere. 

Eventyrlige kjoler

Kjolen er en del af en ny særudstilling i museet "Klædt på til alle tiders selskab", der giver et indblik i selskabslivets mode fra starten af det 20. århundrede og frem til i dag.

Sammen med et udpluk af et helt århundredes dansk selskabsmode præsenteres den fynske designer og kostumier Lasse Spangenbergs unikke og eventyrlige kreationer.

Stilfulde selskabskjoler

Igennem sin karriere har Lasse Spangenberg ladet sig inspirere af tidligere tiders sirlige skrædderkunst og elegance. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Tidens Samling råder over Nordens største private samling fra det 20. århundrede, der bl.a. rummer hundredvis af smukke, ekstravagante, stilfulde selskabskjoler og herrernes stiveste puds, der fortjener at blive vist frem.

Modeskaber Lasse Spangenberg og museumsdirektør Cæcilie Ning Hage har nøje udvalgt det mest interessante og tidstypiske selskabstøj til denne særudstilling.

Flere årtier

I særudstillingen, der kan ses fra den 10. februar til den 12. december, kan man opleve udviklingen fra de brølende 20’eres charlestonfester til 30’erne- og 40’ernes elegance og 60’ernes farverige cocktailparties. 

Udstillingen er skabt i samarbejde med Lasse Spangenberg og støttet af Manufakturhandlerforeningen i Kjøbenhavns Almene Fond og A.P:Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. 

Herunder

Se alle de fantastiske nominerede kjoler i kategorien Årets kjoler:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden