Fredag, 7. februar 2020 - af Marianne Singer

Se Årets kjole i spændende ny modeudstilling

lotte friis
Lotte Friis. 
Foto: Lars H. Laursen
Nu kan du opleve Årets kjole, der netop er blevet kåret af BILLED-BLADETs læsere, på nært hold i ny udstilling i Odense.

Rekordmange læsere har i år stemt på Årets kjoler i BILLED-BLADET.

Blandt vinderne var Lasse Spangenbergs smukke og elegante aftenkjole, som han designede til svømmestjernen Lotte Friis i forbindelse med, at hun deltog i årets Sportsgalla i Herning.

Nu er det muligt at opleve og nærstudere drømmekjolen i en ny stor udstilling på Museet Tidens Samling i Odense. 

Lotte Friis i Årets kjole, valgt af BILLED-BLADETs læsere. 
Foto: Lars H. Laursen

Eventyrlige kjoler

Kjolen er en del af en ny særudstilling i museet "Klædt på til alle tiders selskab", der giver et indblik i selskabslivets mode fra starten af det 20. århundrede og frem til i dag.

Sammen med et udpluk af et helt århundredes dansk selskabsmode præsenteres den fynske designer og kostumier Lasse Spangenbergs unikke og eventyrlige kreationer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stilfulde selskabskjoler

Igennem sin karriere har Lasse Spangenberg ladet sig inspirere af tidligere tiders sirlige skrædderkunst og elegance. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Tidens Samling råder over Nordens største private samling fra det 20. århundrede, der bl.a. rummer hundredvis af smukke, ekstravagante, stilfulde selskabskjoler og herrernes stiveste puds, der fortjener at blive vist frem.

Modeskaber Lasse Spangenberg og museumsdirektør Cæcilie Ning Hage har nøje udvalgt det mest interessante og tidstypiske selskabstøj til denne særudstilling.

Flere årtier

I særudstillingen, der kan ses fra den 10. februar til den 12. december, kan man opleve udviklingen fra de brølende 20’eres charlestonfester til 30’erne- og 40’ernes elegance og 60’ernes farverige cocktailparties. 

Udstillingen er skabt i samarbejde med Lasse Spangenberg og støttet af Manufakturhandlerforeningen i Kjøbenhavns Almene Fond og A.P:Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. 

Herunder

Se alle de fantastiske nominerede kjoler i kategorien Årets kjoler:

GALLERI: Årets kjoler 2019

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden