Fredag, 20. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Se billederne: Christiane Schaumburg-Müller overrasket med overdådig polterabend i udlandet

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller
Foto: Hanne Juul
Multitalentet Christiane Schaumburg-Müller blev overrasket af sine veninder, som havde planlagt et flot og festligt polterabend i hendes ære

Den tidligere "Vild med dans"-vært Christiane Schaumburg-Müller har nogle veninder, som må siges at gøre noget helt særligt ud af de store begivenheder i livet.

I hvertfald har de ikke bare arrangeret en enkelt festlig dag i anledning af Christiane Schaumburg-Müllers forestående bryllup, som traditionen ellers foreskriver, når det kommer til polterabend. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I stedet har en flok af hendes veninder planlagt intet mindre end en flere dage lang polterabend-rejse for den vordende brud, som tidligere har afsløret, at brylluppet med hendes forlovede, Daniel Åxman, kommer til at stå i 2023 - uden dog at komme nærmere ind på hvornår.

Turen, som gik til de sneklædte bjerge i Norge, startede søndag, hvor tv-værten blev noget overrasket over at blive "kidnappet" i den festlige anledning:

- Jeg er blown away over denne weekend! Som ikke er weekend … mixer dagene totalt sammen, for søndag nat bliver jeg kidnappet af “The Padoodles” ++ og jeg bliver SÅ overrasket! Havde ikke forventet det. Jeg skulle fandme på polter! En heldragt i lilla bliver leveret til mig på matriklen - den skal jeg tage på. Der ligger en pakkeliste og et møde tidspunkt. Alt er hemmeligt, skriver en tydeligt begejstret Christiane til billedet af sig selv i heldragt, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Hun fortsætter:

- Men det viser sig at blive et eventyr udover det sædvanlige. Et kærlighedsorgie af grin og oplevelser. Et fuldstændig gennemført program i topklasse! Jeg er stadig høj!!! Jeg kan ikke få armene ned. 

Fornem fest 

Som en del af planerne på den gennemførte rejse, havde Christianes veninder også sørget for, at festlighederne blev skudt ordenligt igang med en fest allerede den første aften:

- Første aften var dresscoden “Black” - det var pyntet op på værelset i totalt polter-tema - min yndlings champagne DP 2008 var huschampagnen. The private liberay room dannede rammer for en fantastisk middag, vores tjener hed Milos og jeg tror, det ringer en smule for hans ører idag.. tinitus kunne være en følgeskade. Shiiiiiiitttt a freaking night to remember!, skriver en lykkelig kommende brud til billederne fra den festlige aften, hvor det er helt tydeligt at se, at Christianes veninder har gjort deres bedste for, at turen til Norge blev sjov og festlig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden