Mandag, 15. februar 2016 - af Karina Didriksen

SE BILLEDET: Jesper Høvring stod bag unik Disney-kjole til BAFTA-prisen

Jesper Høvring.
Jesper Høvring.
Foto: Krestine Havemann
Den danske modeskaber Jesper Høvring står bag en specialdesignet kreation, som Disney-medarbejderen Francesca Gianesin bar på den røde løber.

Det vrimlede med glamourøse rober på den røde løber til BAFTA Film Awards 2016 søndag aften – en af kreationerne var designet af danske Jesper Høvring.

Modeskaberen har kreeret en kjole specielt til Disney, der er inspireret af den kommende film ”Alice i Eventyrland 2: Bag spejlet”.

Francesca Gianesin, der er vicepræsident for Disney Consumer Products EMEA, valgte at bære Jesper Høvrings kjole til BAFTA-festen, hvor Disney-filmen "Inside Out" vandt prisen for bedste animationsfilm.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Jesper Høvrings tylkjole på udstilling

- Disney er synonym med kvalitet, tidløs relevans, innovation og sjov. Og alle disse kvaliteter bliver brugt i vores design af fashion og lifestyle produkter, hvilket vi tror på giver en ny dimension til den voksne modeverden. Samarbejdet med Jesper Høvring er endnu en milepæl for denne filosofi, udtaler Francesca R. Gianesin og tilføjer:

- Inspireret af sommerfuglene i den kommende Disney-film har Jesper fanget essensen og magien i filmen og kreeret en fantastisk kjole. Det er en virkelig ære for mig at bære denne vidunderlige kjole.

Høvring-kreationen består af en transparent tylkjole, en hudfarvet underkjole og hele 700 små tylsommerkjole, der er syet på.

Jesper Høvrings BAFTA-kjole er i øjeblikket udstillet i La Glace Konditoriet i det indre København, og der kan man komme forbi og se den i februar måned. 

Francesca Gianesin i en Jesper Høvring-kjole til BAFTA-prisen 2016.
Francesca Gianesin i en Jesper Høvring-kjole til BAFTA-prisen 2016.
Foto: The Walt Disney Company

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden