Se billedet: Lisbeth Østergaard og hendes mor har fået matchende tatoveringer

Lisbeth Østergaard 

Lisbeth Østergaard 

Foto: Kaspar Wenstrup
TV-værtens mor har netop fået sin første tatovering, og den er magen til datterens.

Båndet mellem mor og datter er unikt, og dette vælger nogle at hylde med ens tatoveringer. Det gælder også for Lisbeth Østergaard og hendes mor, Helle. TV-værtens mor har nemlig fået lavet sin første tatovering, og den er magen til den, datteren har.  

Det deler Lisbeth Østergaard på sin Instagram.

Tatoveringen, som Lisbeth Østergaard har haft i nogle år, er et symbol på familiehistorien og et særligt mellemnavn, fortæller hun i opslaget:  

- Så skete det. Min mor fik en tatovering. Det er en sløjfe ligesom den, jeg har, og den er placeret samme sted på håndleddet. Vi hedder begge Andersine til mellemnavn efter min oldemor, og sløjfen her er vores Andersine-sløjfe, skriver Lisbeth Østergaard under billedet af mor/datter-tatoveringen. 

- Lidt i sjov, sagde jeg til hende i går, at hun skulle passe på, for mere vil ha’ mere. Oooog ganske rigtigt sad hun i går og talte om, hvad hun skal ha’ lavet næste gang. 

Mor Helle er ikke det eneste familiemedlem, som Lisbeth Østergaard deler matchende tatoveringer med. Lisbeth Østergaard og hendes mand, Ralf, har nemlig begge fået tatoveret et anker, som et symbol på, at de har kastet anker sammen. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden