Fredag, 4. december 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Se billedet: Phillip Faber var i byen med hustruen

Phillip Faber 

Phillip Faber 

Foto: Martin Høien
Phillip Faber havde hustruen Selma Mongelard Faber med, da han var inde for at se TV 2 Charlies satireshow "Året der gak".

I mange måneder har Phillip Faber dannet makkerpar med Mads Steffensen fredag efter fredag i "Fællessang – hver for sig".

Men tirsdag aften var Phillip Faber i et andet godt selskab, da han havde inviteret hustruen Selma med ind for at se TV 2 Charlies satireshow ”Året der gak”.

Phillip Faber i godt selskab

Det var hendes første tur på den røde løber.

- Jeg har glædet mig lidt over, man endelig kunne få lov til at tage noget pænt tøj på, så det har været dejligt, fortalte Selma Mongelard Faber, der til daglig arbejder som operainstruktør.

Hun og Phillip Faber blev gift for to år siden, og sammen har de også sønnen August på tre år, som denne aften blev passet af sin mormor. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  I aften og de kommende to fredage er Phillip Faber igen tibage på DR1 i selskab med Mads Steffensen, når de i december måneder sender ”Fællessang – hver for sig”.

Det er stadig et populært program hos seerne, og det mærker hele Danmarks forsanger også. 

- Det er fantastisk. Folk er meget taknemmelige og siger tak for sangen. Der strømmer stadig enormt meget taknemmelighed i min retning. Det er helt overvældende, lød det fra Phillip Faber. 

Phillip Faber og Selma Mongelard Faber 

Foto: Martin Høien

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden