Torsdag, 29. september 2022 — af Julie Nolsöe

Se de nuttede billeder: Her ankommer Dennis Knudsen til Danmark med sine tvillingepiger

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen er nu far til fire.
Foto: Martin Høien
I går formiddags landede Dennis Knudsen med sine tvillingepiger i Københavns lufthavn og blev modtaget af glade venner og familiemedlemmer.

Kendisfrisør Dennis Knudsen og hans tvillingepiger blev mødt med flag og glædestårer i Københavns lufthavn, da de ankom til Danmark i går formiddags efter en lang flyvetur fra Los Angeles i USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tvillingepigerne, som har fået navnene Aura og Naomi, lå trygt i hver sin autostol, da dørene fra ankomtshallen slog op og Dennis Knudsen og hans veninde Josephine, som havde været med på turen, kom gående ud.

Her blev de budt velkommen af venner og familie med flag i hænderne, og også Dennis Knudsens sønner, Lucas og Noah, var naturligvis med til at tage imod deres nye søstre.

- De har savnet deres far, og jeg har savnet dem, fortæller Dennis Knudsen om sønnerne til BILLED-BLADET, da vi taler med ham dagen efter den glade hjemkomst til Danmark.

- De skal også bare have masser af opmærksomhed nu, lyder det videre fra den nybagte far til fire.

På sin Instagram-profil har Dennis Knudsen delt billeder fra den rørende hjemkomst. BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe billederne, som du kan se nedenfor.

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Dennis' mor, Mona, møder tvillingerne for første gang.
Foto: Privat

Kagemand og balloner

Dennis Knudsen rejste til USA den 13. september for at hente tvillingepigerne, som er kommet til verden ved hjælp af en rugemor.

Den varme modtagelse af både ham og hans kun 13 dage gamle døtre betyder meget for kendisfrisøren:

- Det var simpelthen så hyggeligt at blive modtaget på den måde, og da vi kom hjem var der surprise med kagemand og lyserøde balloner, lyder det fra en glad far til fire, som dog ikke kan prale af at have fået meget hvile siden hjemkomsten.

- Vi har lidt jetlag, så de vågner tidligere. Jeg har ikke fået otte timers skønhedssøvn i nat, for at sige det, som det er. Men jeg kan hvile mig i løbet af dagen.

Foto: Privat
Foto: Privat

Også tvillingernes storebrødre Lucas og Noah er kommet til verden ved hjælp af en rugemor, og alle børnene deler ægdoner. Alle fire børn er desuden Dennis Knudsens biologiske børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden