20. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Se de skønne nye fotos: Dennis Knudsens søn klar til vuggestue

Dennis Knudsen.
Dennis Knudsen.
Foto: Dan Mariegaard
56-årige Dennis Knudsen glæder sig til lille Lucas skal møde jævnaldrende i vuggestuen.
Den sidste måneds tid har frisør, stylist og makeup-artist Dennis Knudsen tilbragt det meste af tiden i sommerhus sammen med sin lille søn Lucas. Her har Dennis Knudsen fået taget nogle skønne instagram-fotos, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.
- Sommerhuset ligger ved Sjællands Odde ved Sejerøbugten, og her er skønt. Det er luksus at have så meget ekstra tid med Lucas, og vi har da også haft besøg af min bror, Lucas’ onkel Dion.
https://imgix.billedbladet.dk/capture3aaa.jpg
Foto: Privat
Lucas har nydt al opmærksomheden og er ifølge sin far en nem og glad lille dreng. - Nu er han 10 måneder, og om tre uger starter han i vuggestue. Det bliver godt for ham at socialisere med andre børn, mener far Dennis.

Nysgerrig på andre børn

- Lucas er meget nysgerrig på andre børn, men den sidste måneds tid har vi ikke set ret mange mennesker. Lucas skal naturligvis startes langsomt op, men det skal nok blive fint, mener Dennis Knudsen.
https://imgix.billedbladet.dk/93818839_246217519788788_2584392208246477363_n_1aaa.jpg
Foto: Privat
Lucas har prøvet at bliver passet af andre, så Dennis forventer ikke, der bliver problemer, når han skal gå fra ham i vuggestuen.

Har ikke set farmor

Dennis glæder sig også til farmor kan begynde at se sit barnebarn igen. - Hun har ikke set ham et stykke tid. Til gengæld har hun lånt min lille hund Lady, så hun har lidt selskab. Farmor er 82, så vi passer godt på hende.
Dennis Knudsen passer også godt på sin lille Lucas. - Han er det bedste, der er sket for mig. Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg har ham. Han bliver sjovere og sjovere.
https://imgix.billedbladet.dk/capture2aaa.jpg
Foto: Privat
- Luca er ikke så vild med børnefjernsyn, men elsker at se Tv-avisen. Han ser det fra start til slut og sidder og kluk-ler. Jeg aner ikke, hvorfor han synes, det er så sjovt. Arbejdslivet starter snart igen for Dennis. - På onsdag begynder jeg at tage kunder ind. Kun én ad gangen, og jeg har mundbind og handsker på. Det skal nok gå, forsikrer Dennis, der også har fået godt gang i sin webshop – www.dennisknudsen.dk

Læs mere om: