Tirsdag, 29. november 2022 - af Julie Nolsöe

Se det søde familiebillede: Michael Olesen og Joan Divine julehygger med lille Felix

Michael Olesen og Joan Divine 
Michael Olesen og Joan Divine 
Foto: Hanne Juul
Den professionelle danser Michael Olesen og kæresten Joan Divine fejrede 1. advent under hyggelige forhold i Jylland, og naturligvis var deres lille søn Felix også med

Efter en travl "Vild med dans"-sæson har julefreden sænket sig hjemme hos professionel danser Michael Olesen og hans kæreste, kosmetolog og fotograf Joan Divine. 

I weekenden kunne parret nyde julehygge i familiens lag, da de sammen med deres lille søn, et-årige Felix, fejrede 1. advent i familiens skød.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu deler Michael Olesen et sødt billede af trekløveren samlet foran en festlig guldfarvet dekoration.

- Glædelig 1.advent fra familien Divine Olesen. Weekenden er brugt i det jyske med familie og svigerfamilie, skriver Michael Olesen til billedet, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.

Fertilitetsbehandling i næsten et årti

Michael Olesen og Joan Divine var i fertilitetsbehandling i ni år før deres store ønske om et barn endelig fik i opfyldelse, da lille Felix kom til verden den 22. juli 2021.

Siden har den lille dreng kunnet fejre sin første fødselsdag, som blev markeret i flot stil tidligere i år. Den glade begivenhed kan du læse mere om lige her: 

I dette års "Vild med dans" dannede Michael Olesen par med tv-vært Heidi Frederikke Rasmussen. Parret røg ud efter de havde været i omdans mod Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard i sæsonens femte program. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden