29. nov. 2022
Af Julie Nolsöe

Se det søde familiebillede: Michael Olesen og Joan Divine julehygger med lille Felix

Michael Olesen og Joan Divine 
Michael Olesen og Joan Divine
Foto: Hanne Juul
Den professionelle danser Michael Olesen og kæresten Joan Divine fejrede 1. advent under hyggelige forhold i Jylland, og naturligvis var deres lille søn Felix også med

Efter en travl "Vild med dans"-sæson har julefreden sænket sig hjemme hos professionel danser Michael Olesen og hans kæreste, kosmetolog og fotograf Joan Divine.

I weekenden kunne parret nyde julehygge i familiens lag, da de sammen med deres lille søn, et-årige Felix, fejrede 1. advent i familiens skød.

Nu deler Michael Olesen et sødt billede af trekløveren samlet foran en festlig guldfarvet dekoration.

- Glædelig 1.advent fra familien Divine Olesen. Weekenden er brugt i det jyske med familie og svigerfamilie, skriver Michael Olesen til billedet, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.

Fertilitetsbehandling i næsten et årti

Michael Olesen og Joan Divine var i fertilitetsbehandling i ni år før deres store ønske om et barn endelig fik i opfyldelse, da lille Felix kom til verden den 22. juli 2021.

Siden har den lille dreng kunnet fejre sin første fødselsdag, som blev markeret i flot stil tidligere i år. Den glade begivenhed kan du læse mere om lige her:

I dette års "Vild med dans" dannede Michael Olesen par med tv-vært Heidi Frederikke Rasmussen. Parret røg ud efter de havde været i omdans mod Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard i sæsonens femte program.

Læs mere om: