Fredag, 1. maj 2009 — af af Signe Ravn

Se Nikolaj Lie Kaas fortælle om sin nye film

Nikolaj Lie Kaas havde sin egen personlige assistent, chauffør og stuntman, da han indspillede ?Engle & Dæmoner? i Los Angeles.
Nikolaj Lie Kaas havde sin egen personlige assistent, chauffør og stuntman, da han indspillede ?Engle & Dæmoner? i Los Angeles.
Foto: Nikolaj Lie Kaas
Skuespilleren slap for at gøre det kedelige arbejde, da han indspillede ’Engle & dæmoner’.

Selvom Nikolaj Lie Kaas langt fra var den største stjerne på settet af 'Engle & Dæmoner', så fik han stjerne-behandling under optagelserne til filmen, der har Tom Hanks i hovedrollen.

"Det var en fantastisk oplevelse…Men jeg flippede over, at der var så afslappet en stemning, og det svarede meget til at lave en dansk film.,,,Men så bare dobbelt op på mennesker," fortæller Nikolaj Lie Kaas til ELLE og konstaterer, at serviceniveauet er højere end på de danske filmset:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg havde min egen personlige assistent og chauffør. Der blev taget rigtig godt hånd om en. Jeg havde min egen stand-in, der gik lys for mig, når der var en prøve, så syntes de ikke, at jeg skulle overbelaste mine ben," fortæller Lie Kaas med et skævt grin: "Så fik jeg lov at gå ud i min trailer. Når jeg kom tilbage igen, fik jeg fortalt, hvad manden var blevet bedt om at gøre, og så gjorde jeg det."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden