20. feb. 2009
Af af Signe Ravn

Sidsel forberedt på omsang

Sidsel glæder sig til at synge en sang af Kashmir i ?X Factor?. Det er en sang, som hun altid har holdt meget af.
Sidsel glæder sig til at synge en sang af Kashmir i ?X Factor?. Det er en sang, som hun altid har holdt meget af.
Foto: James Thisted
Den lille sanger regnede ikke med at gå direkte videre i fredags og er klar til at synge to gange om nødvendigt.

Sidsel blev nærmest fra første audition udråbt til at være favorit til at vinde showet. Men efter en lidt usikker udgave af 'Nothing Else Matters' i sidste uge, var Lina langt fra sikker på, at Sidsel ville gå videre, og den var den spinkle sangerinde heller ikke.

"Jeg var lettet, og jeg var glad [da jeg gik videre]. Jeg troede egentlig, at jeg skulle til at synge igen," fortæller Sidsel til BILLED-BLADET og forklarer: "Det virkede ikke som om, at responsen var helt på min side, og det lød ikke som om, at det var gået helt fantastisk. Måske var det så bare min ydmyghed, der tænkte, at jeg skulle synge igen," siger Sidsel, der mentalt har forberedt sig på omsang også i denne uge.

Sidsel har som den eneste, udover Seest, valgt at synge på engelsk (Kashmir-sangen 'Rocket Brothers'): "Det er en sang, jeg holder rigtig meget af, og elsker at synge," fortæller Sidsel og vurderer, at kan skille hende positivt ud fra de dansksyngende finalister: "Jeg kan godt se, at det kan være en fordel, at det ikke kører i samme spor."

Læs mere om: