14. maj. 2015
Af af Niels Burgos

Sigurd Barrett: Forholdet holdt ikke

sigurd barrett skilt
Sigurd Barrett var onsdag til sæsonpremiere på Bakkens Hvile og talte ud om sin skilsmisse til BILLED-BLADET.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
- Det er så bedrøveligt, siger Sigurd Barrett, som er blevet enig med sin kæreste siden 2012, Sara Wallevik, om, at parret går hver til sit.

Det, som 48-årige Sigurd Barrett håbede ville blive et nyt liv i kærlighed med en ny kæreste og mange sammenbragte børn, viser sig nu at være en knust drøm. I november 2012 blev han efter 21 års samliv skilt fra Winnie Merete Barrett - og få måneder senere bankede amor atter på i skikkelse af violinisten Sara Wallevik. Nu er også det forhold slut.

- Jeg vil sige det er en stor, stor sorg, siger en tydelig berørt Sigurd Barret, da han forklarer, at han er blevet skilt - "igen", som han tilføjer. - Det er sket for nylig, forklarer Sigurd til BILLED-BLADET. - Jeg mødte jo Sara efter min skilsmisse. Jeg var fuldstændig vild med hende, hun var vild med mig. Jeg skulle være hendes prins, og hun skulle være min prinsesse. Vi gik hele vejen og flyttede sammen med alle vores mange børn. Jeg vil ikke sige, at vi ikke havde kærligheden, fordi det havde vi, men vi har været på en hård prøve. Det at flytte sammen, for det første med syv børn, men også med de forskelligheder man har som voksne mennesker, og de forskelligheder der er børnene imellem og alle de mange forskellige behov, der er, når man er så mange forskellige mennesker. Jeg tror, det er en situation, mange mennesker står i, når man prøver at være en sammenbragt familie.

Venner allesammen

- Men vi kom til at elske hinanden allesammen, og det er derfor, det er så bedrøveligt, når man så må sige, at det kunne vi altså ikke. Men vi kunne simpelt hen ikke. Vi er heldigvis enige om det, og vi er på et sted i vores liv, hvor man så også må drage konsekvensen af det. Men jeg ved, vi har bygget noget, der er smukt, og vi vil være venner allesammen. Der er ikke nogen, der er sure eller forsmåede, og der har ikke været nogen andre indover.Sigurd forklarer, at han bliver boende i sit hus, mens Sara 1. juli flytter ind i en god stor lejlighed. Indtil da bor han i det sommerhus, han har med sin eks-kone på Sjællands Odde - og "slikker sine sår", som han udtrykker det.

Sigurd Barrett vil bruge den kommende tid på at skrive videre på den danmarkshistorie for børn, han skal have færdig om halvandet år.

Læs mere om: