Mandag, 9. april 2018 — af af Juliane Olsen

Sigurd Barrett i Kender du typen?: Kamp mod for mange kilo

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett
Foto: Jeppe Michael Jensen
Ligesom så mange andre har Sigurd Barrett også måttet gøre en indsats for at smide de overflødige kilo.

I "Kender du typen?" mandag den 9. april var Mads Steffensen, Flemming Møldrup og Anne Glad på besøg hos multikunstneren Sigurd Barrett. Han har været en fast del af mange børns hverdag gennem snart mange år - så der er sikkert mange af de yngre seere, der har gættet med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ny bog fra Sigurd Barrett

For nylig udgav Sigurd Barrett bogen "Sigurd fortæl­ler danmarkshistorie", der er en fortælling om danmarkshistorien for børn. I forbindelse med præsentationen af den nye bog kunne Sigurd samtidig glæde sig over, at han var lykkedes med at tabe hele 10 kilo.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

– Jeg er begyndt at dyrke motion og spise sundere med hjælp fra en diætist, så jeg har droppet alt, der hed­der alkohol, sukker og stivelse, sagde Sigurd Barrett til BILLED-BLADET før jul. Så helt naturligt ønskede den nybagte forfatter sig nyt tøj i julegave, fordi der er ble­vet lidt rigelig plads i de gamle bukser.

Sigurd var til stede ved den årlige bogmesse BogForum i Bella Center i København for at promovere sin nye bog. Bogen har haft en stor succes, og det er den nybagte forfatter selvfølgelig rigtig glad for, så det var en glad mand, der deltog i bogmessen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden