5. nov. 2012
Af af Preben Petersen

Sigurd Barrett: Mit livsgrundlag blev revet væk efter skilsmisse

Sigurd Barrett
Sigurd Barrett
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-musikeren Sigurd Barrett bebrejder sig selv, at 21 års samliv førte til skilsmisse.

Efter 21 års samliv og fem fælles børn kastede 45-årige Sigurd Barrett og Winnie Merete Barrett offentligt håndklædet i ringen i sommers. Det var en utænkelig situation, der blev til virkelighed for entertaineren.

- Jeg har virkelig været god til at slå mig selv oven i hovedet. Det var mit livsgrundlag, der blev revet væk som et korthus, der væltede. Jeg troede jo fuldt og fast på, at vi skulle blive gamle sammen. Vi har fem vidunderlige børn sammen og har haft så mange oplevelser sammen. Vi har optrådt og rejst sammen og havde en ubrydelig dagsorden, der ikke stod til diskussion, og derfor kom det som et chok for os begge, at vi ikke kunne få det til at fungere. I ethvert forhold bølger det op og ned, vi har haft travlt begge to og haft to kalendere, der skulle gå op, siger Sigurd Barrett til BT.

Sigurd Barrett har dog formået at finde kærlighed igen i form af violinisten Sara.

- Sara og jeg har kendt hinanden som venner, og vi blev kærester efter min skilsmisse i sommer. Vi har otte børn tilsammen, så der er godt fyldt op, når alle er her, men børnene er kun sammen, hvis de har lyst. Der er ingen tvang. Det vigtigste for mig er, at vi kan have et godt forhold alle sammen. Min store opgave bliver at tro på, at jeg har lov til at leve livet, siger han.

Læs mere om: