20. sep. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst tager hjem fra turné for at fejre sin datter

Intet kunne få SIlas Holst til at gå glip af datterens første fødselsdag
Intet kunne få SIlas Holst til at gå glip af datterens første fødselsdag
Foto: SBS og PRIVAT
Han skal spille to forestillinger i Musikhuset i Aarhus i dag, og alligevel er Silas Holst kørt den lange tur hjem til Brønshøj for at fejre datterens etårs fødselsdag.

Præcis klokken 9.27 20. september sidste år blev Silas Holst og hans mand, Johannes Nymar,k fædre til lille Maggie My, efter ungdomsveninden Louise Mahnkopf havde været gennem en lang fødsel.

Og præcis klokken 9.27 i dag – et år efter – fik den skønne regnbuefamilie gæster til Maggie Mys etårs fødselsdag.

”Når bare den nærmeste familie kommer til morgenmad, er vi 22. Sådan er det i en regnbuefamilie”, skriver Silas Holst på sin blog silasholst.com.

Her fortæller han også, at han landede hjemme i sofaen i Brønshøj kl. 1.55 i natten til fødselsdagen.

Den succesrige musicalstjerne er i øjeblikket på turné med Grease. Lørdag 19. september spillede han to forestillingen i Musikhuset Aarhus, og i dag, 20. september på sin datters fødselsdag skal han spille klokken 15 og klokken 20 i Aarhus.

Men intet kan forhindre Silas Holst i at deltage i Maggie Mys første fødselsdag, så efter sidste forestilling lørdag kørte han de tre timer fra Aarhus hjem til sin familie for at fejre deres lille guldklump.

Silas Holst fældede en tåre

Da Silas Holst landede hjemme i Brønshøj-villaen, var der allerede gjort klar til fødselsdagen med paphatte, balloner, etårs fødselsdagsservietter, børnedug med prinsesser og flag overalt.

”Nu er det os, der skal skabe fødselsdagsminder for vores barn – ganske som vores forældre gjorde det med os – og det skal vi sgu’ nok klare godt!” forsikrer Silas Holst på sin blog og afslører, at han måtte fælde en tårer af taknemmelighed.

Efter fødselsdagen går turen tilbage til Musikhuset Aarhus for at spille musical. Grease-turnéen fortsætter frem til 17. oktober, og efter Aarhus er det først Odense, der 22. september får fornøjelsen af Grease.

Læs mere om Maggie Mys første fødselsdag på silasholst.com

https://imgix.billedbladet.dk/maggie_my_nyeste_foto.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: