4. mar. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Silas Holst vil ikke flytte sammen med kæresten

Silas Holst
Silas Holst
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Silas Holst er vældig glad for sin nye kæreste Johannes Nymark, men han vil ikke flytte sammen med ham.

24-årige Johannes Nymark er manden, der gjorde Silas Holst glad igen efter bruddet med Thure Lindhardt. Det forelskede par har det skønt sammen, men travle Silas er overbevist om, at de aldrig skal flytte sammen.

- Jeg er ikke typen, der bor sammen med min kæreste. Jeg synes, det fungerer fint at bo hver for sig, lyder det fra Silas Holst, der i øjeblikket spiller med i forestillingen Den Lille Havfrue på Musikteatret i Holstebro. Her teater-kysser han med sin gode veninde, Julie Steincke, der spiller Ariel.

- Det er rigtig hyggeligt, og vi er en flok skuespillere, der bor sammen i en lejlighed, fortæller Silas, der i søndags fyldte 28.

- De andre i lejligheden lavede morgenbord til mig, men ellers fejrede jeg det ikke.

Kæresten Johannes Nymark, der også er skuespiller, skal til sommer spille revy i Hjallerup, men parret er allerede vant til at pendle frem og tilbage for at pleje deres forhold.

- Lige nu, hvor jeg arbejder i Holstebro er Johanens i Århus, så der kører vi også frem og tilbage.

Trods travlheden får Silas også tid til at se sine venner, og han glæder sig til veninden fra Vild med dans, Malena Bellafonte, kommer til Danmark om et par uger.

- Når hun tager tilbage til Harlem i slutningen af maj, tager jeg med. Jeg kunne godt tænke mig at få gang i noget karriere derovre, lyder Silas' fremtidsdrøm.

Lykkes det kan det være han slækker på sine principper og tager kæresten med til USA i en fælles bolig.

Læs mere om: