Søndag, 7. august 2022 - af Karina Didriksen

Silas Holsts datter holdt på sød hemmelighed: Fik mor til at græde

Louise Mahnkopf og Silas Holst.

Louise Mahnkopf og Silas Holst. 

Foto: Mikael Rieck
Syvårige Maggie My havde en særlig rolle under Silas Holsts bryllup, som fik tårerne til at trille hos sin mor, Louise Mahnkopf.

Tårerne fik frit løb til Silas Holst og Nicolai Schwartz’ bryllup ved Nakkehoved Fyrkro i Gilleleje lørdag den 6. august.

Det var ikke kun brudeparret, der fik våde øjne under den romantiske vielse under åben himmel, det gjorde Silas Holsts veninde og mor til hans børn, Louise Mahnkopf, også.

Det var særligt børnene Maggie My og Bob Jones’ roller på den store dag, som gjorde udslaget.

- Jeg har bare tudet og tudet, især fordi børnene var en stor del af selve vielsen. Maggie var blomsterpige, og Bob bar ringene, og det gjorde bare deres mor helt blød i hjertet, sagde en rørt Louise Mahnkopf til BILLED-BLADET og tilføjede:

- De klarede det helt vildt godt, så jeg tudede bare! Det hele var så fint.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En sød overraskelse

Faktisk var det lidt af en overraskelse for Louise Mahnkopf, at hendes syvårige datter Maggie My skulle være blomsterpige. Derfor blev hun også ekstra rørt.

- Det var en hemmelighed overfor mig. Maggie sagde ”mor jeg skal noget, som, du ikke ved, hvad er. Men når du ser mig, så tuder du”. Jeg sagde bare, at ”nej, det gør jeg ikke”, men lige så snart, jeg så hende, løb tårerne bare, fortalte Louise Mahnkopf og tilføjede med et smil:

- Jeg vidste en lille smule, men ikke præcis, hvad hun skulle. Det var bare så sødt.

Silas Holst har børnene sammen med veninden Louise Mahnkopf og eksmanden Johannes Nymark, som også var med til brylluppet. Familien har valgt, at der ikke må vises billeder af børnene. 

Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden