Onsdag, 2. november 2016 — af Lisbeth Grube

Sisse Fisker: Lettet efter vellykket rygoperation

Sisse Fisker
Sisse Fisker.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV-værten Sisse Fisker er både lettet og træt efter en opfattende rygoperation på Glostrup Hospital. Alt gik heldigvis efter planen.

Første afgørende skridt mod et liv uden daglige smerter i ryggen er nu taget for Sisse Fisker. Onsdag lagde den 40-årige TV-vært sig under kniven hos kyndige kirurger til rygoperation på Glostrup Hospital - og nu røber Sisse, at det omfattende indgreb har været vellykket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Så er operationen overstået! Alt gik efter planen. Jeg er meget lettet - og træt. Har nu fire fine skruer i ryggen og masser af morfin og nervemedicin i kroppen. Nu glæder jeg mig til at komme op og prøve at gå, skriver Sisse Fisker til dette Facebook-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise.

Foto: Privat

I de kommende timer og dage skal den groggy patient komme til kræfter, men inden operationen var Sisse fuld af kampgejst:

- Det bliver en kæmpe forløsning at vågne op efter narkose og tage små skridt mod et nyt liv, fastslår hun til BILLED-BLADET.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Sisse skal lære den nye ryg at kende

I knap fem år har TV-værten kæmpet med ryglidelsen Modic-forandringer, og en diskus i lænden var ødelagt. Ved operationen gennem maven er diskus nu erstattet med knogle fra en donor og fikseret med fire skruer. En såkaldt stivgørende operation.

- Derefter kommer en tid med masser af smertestillende medicin og genoptræning, så jeg kan lære den nye ryg af kende. Og træne mig stærk. Det bliver et vildt hårdt forløb, tror jeg, men jeg vil kæmpe med alt, jeg har, for at komme i form til et aktivt liv med min nye ryg, forklarer Sisse, der er gift med Sune Mogensen og mor til Samuel, 6, og Isak, 5.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden