Torsdag, 19. februar 2009 — af af Signe Ravn

Sisse Fisker slapper af med chokolade

Sisse Fisker træner hårdt for at være i topform til at løbe maraton igen. Men hun er ikke stresset, fortæller hun i B.T..
Sisse Fisker træner hårdt for at være i topform til at løbe maraton igen. Men hun er ikke stresset, fortæller hun i B.T..
Foto: James Thisted
’Aftenshowet’-værten elsker at løbetræne, men holder også at slappe af med en ganske særlig slags chokolade. Læs hvilken her.

Sisse Fisker træner lige nu træner målrettet på at nå målet om at løbe Copenhagen Marathon på under 3.45 timer, men den travle TV-vært husker at passe godt på sig selv og slappe af, selvom hun nogle gange har svært ved at slippe arbejdet.

"Tja. Jeg kan rigtig godt lide mit arbejde. Så selv om jeg holder fri, får jeg tit ideer til gæster, vi kan invitere i Aftenshowet," indrømmer Sisse Fisker i B.T. og fortæller, at kontoret skal være så langt væk som muligt, når hun trækker stikket ud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg slapper bedst af, npr jeg går en lang tur ved vandet eller i skoven. Langt væk fra tv, computer og telefon. Og så gør det ikke noget, hvis solen skinner fra en skyfri himmel. Alternativt en sofa, en god bog, kaffe og chili-chokolade," forklarer Sisse i avisen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden