Fredag, 17. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Skuespiller Julie Steincke på hospitalet efter ildebefindende

Julie Steincke
Julie Steincke
Foto: Martin Høien
Musicalstjernen måtte forbi hospitalet, da hun pludselig oplevede et ildebefindende, hvor hun næsten ikke var i stand til at stå op

Den danske skuespiller og sanger Julie Steincke, som blandt andet er kendt fra sine roller i store musicalopsætninger såsom "West Side Story" og "Grease", fik tirsdag et ildebefindende og måtte efterfølgende på hospitalet.

Det skrev hun i en story på Instagram for et døgn siden ifølge Ekstra Bladet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun fortæller, at hun på hospitalet måtte gennemgå en række undersøgelser, og at hun derfor opholdte sig på hospitalet i et godt stykke tid.

Ville ikke nævne det

I første omgang havde skuespilleren tænkt at komme sig over oplevelsen uden at dele det med offentligheden, men ombestemte sig: 

- Nå, ville egentlig ikke nævne det, men siden jeg er lidt ude af drift pt., så er dette grunden til, at jeg er stille og ikke svarer alle mails. I tirsdags til min TRX-time (en træningsform, red.) fik jeg et ildebefindende og røg på hospitalet og fik en masse undersøgelser, da jeg ikke kunne stå op uden at vælte om', skrev Julie Steincke i sin story.

Ikke farligt

Musicalstjernen kunne dog også i sin story berolige sine følgere:

- Det viser sig, at det ikke er noget farligt. Men jeg har øresten/krystaller, og det driller min balance og jeg har konstant kvalme, så indtil de finder vej tibage, så føles det som at være på karrusel. Så lige nu ligger jeg ned og er tålmodig.

I dag har 46-årige Julie Steincke delt endnu en story, hvor hun fremviser en smuk buket blomster, som hun har modtaget af skuespiller-kollegaen Maria Lucia Heiberg Rosenberg som kærlig trøst efter den ubehagelige oplevelse.

Hun fortæller desuden, at hun i dag er en smule flov over at have delt situationen offentligt, men at hun samtidig er rigtig glad for den støtte og de fine beskeder, hun har modtaget efterfølgende. 

- Alt er vel, jeg er i bedring, jeg kan gå nu og jeg er ikke lige så søsyg, siger Julie Steincke i sin story, som er lettet over, at årsagen til hendes ildebefindende nu er fundet og ikke er farlig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden