Onsdag, 24. marts 2021 - af Marianne Singer

Søren Østergaard har åbnet ny butik: Se hvad han sælger

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Danmarks mest kendte og gakkede cirkusdirektør, Søren Østergaard, har åbnet butik i hjertet af København. I videoen øverst i artiklen viser manden bag Zirkus Nemo veloplagt BILLED-BLADETs læsere rundt i sin butik.

Butikken "Kunst og karruseller" i Store Kongensgade, som Søren Østergaard åbnede for kort tid siden, er en gammel drøm, der går i opfyldelse.

– Jeg har drømt om det her i mange år. Jeg havde tidligere en lille forretning i Kongens Have, men den var meget svær at få op at stå, og så har jeg hele tiden drømt om det her baglokale, hvor jeg kan sidde og ryge pibe og cerutter og drikke portvin med kollegaer og folk, der kommer ind. Det er en stor tilfredsstillelse personligt, og så håber jeg, at der kan komme penge i det. Det er en hård kamp, men lad os nu se, fordi jeg har solgt for meget mere, end jeg havde regnet med, fortæller Søren Østergaard veloplagt til BILLED-BLADET i et nyt stort eksklusivt interview. 

Se Søren Østergaard vise rundt i sin butik i videoen øverst i artiklen

Åbnede på uheldigt tidspunkt 

– Jeg åbnede butikken for 14 dage siden, men var allerede klar til at åbne før jul, da Danmark blev lukket ned. Alt var klar, og så sagde det ”dung”... Efter jeg åbnede, er det faktisk gået skidegodt. Altså, jeg har fået solgt en vippeelefant ... hvem havde regnet med det? Og en masse billeder og plakater. Folk er rigtig glade og tænker, de kan få noget, som de ikke kan få ret mange andre steder. Her kan de også få en hel karrusel. Det er derfor, butikken hedder Kunst og Karruseller, fordi jeg tror, jeg er den eneste i Europa, der sælger hele karruseller i fuld størrelse. Jeg har fire forskellige, forklarer Søren Østergaard.

Læs hele det store åbenhjertige interview med Søren Østergaard i det nye nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden torsdag. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden