Tirsdag, 13. april 2021 - af Marianne Singer

Søren Østergaard måtte opereres to gange: Det var simpelthen så uhyggeligt

Søren Østergaard. 

Søren Østergaard. 

Foto: Lars Aarø
Det var dybt ubehageligt, da det gik galt efter hans første hofteoperation og han måtte igennem endnu en operation, fortæller Søren Østergaard i et interview med BILLED-BLADET.

På kun to måneder måtte skuespiller og komiker Søren Østergaard sidste år igennem hele to operationer - en voldsom omgang, fortæller han i et interview med BILLE-BLADET.

- Ja, det har været et hårdt år. Jeg har været igennem to hofteoperationer. Der gik jo betændelse i det efter første operation. Det var forfærdeligt. De måtte åbne den igen, tage den ud og rense den. Nu er der ikke noget, og den er ren og fin. Benet er bare stadigvæk slapt, fordi jeg får trænet for lidt. Men det har hjulpet meget på det. Når jeg rejser mig, skal jeg lige i gang, men nu kan jeg bøje mig og tage strømper på, det kunne jeg ikke før, så det går som det skal.

– Før jeg fik hofteoperationen, gjorde det eddermame ondt. Det var en modbydelig smerte, fordi den var fuldstændig slidt ned. Så derfor var det under alle omstændigheder rart at få den nye sat ind, forklarer Søren Østergaard i interviewet, hvor han også mindes den skræmmende oplevelse, det var, da han fandt ud af, at der var noget helt galt efter første operation.

Jeg blev bange

Søren Østergaard fortæller, at alt gik, som det skulle, indtil omkring 12 dage efter operationen.

– Det var simpelthen så uhyggeligt, jeg skulle til at have et møde, og så ringer det på døren, og jeg rejser mig for at åbne og er fuldstændig gennemblødt over hele skridtet. Det kom simpelthen fra arret. Jeg blev bange, det var helt vildt. Jeg blev indlagt på hospitalet og opereret igen. Og så fik jeg hjemmesygeplejerske i en måned, og for halvanden måned sagde de, at tallene var gode, lyder det fra Søren Østergaard, der heldigvis nu har det godt igen og håber på snart at kunne byde publikum tilbage i sit elskede cirkus.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden