Torsdag, 12. marts 2009 — af af Signe Ravn

Søren Pilmark vil ikke være forholds-orakel

Søren Pilmark skal i 2010 spille Professor Higgins i ?My Fair Lady? på Det Kongelige Teater. Cecilie Stenspil har hovedrollen som Eliza.
Søren Pilmark skal i 2010 spille Professor Higgins i ?My Fair Lady? på Det Kongelige Teater. Cecilie Stenspil har hovedrollen som Eliza.
Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren har for længst fejret sølvbryllup med sin frue. Han vil dog ikke give en opskrift på det langtidsholdbare ægteskab.

Søren Pilmark elsker sin kone højt, og han tilskriver planlægning en stor del af æren for, at de har holdt sammen i over 25 år. Men ellers er den dygtige skuespiller ikke meget for at dele ud af sine guldkorn.

"Øhhh - opskriften er Susanne! Det siger jeg for at være sød ved hende, og fordi jeg elsker hende højt. Men altså - det er så farligt at prøve at forklare, hvad det er, der gør, at folk enten går fra hinanden eller bliver sammen," siger Søren Pilmark til ALT for damerne og uddyber:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Der kommer sådan lidt brevkasseredaktør over det - som om jeg har sandheden. Og det har jeg ikke," understreger Søren Pilmark overfor damebladet, men nævner dog respekt og det tage opvasken, hvis den anden hader den tjans, er en god begyndelse.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden