14. okt. 2008
Af af Signe Ravn

Søs Egelind: Hestespark var komisk

Søs Egelind har aldrig fortalt, hvad hun fejlede, da hun for få år siden var alvorligt syg. I dag er hun kommet sig og glæder sig over at være til.
Søs Egelind har aldrig fortalt, hvad hun fejlede, da hun for få år siden var alvorligt syg. I dag er hun kommet sig og glæder sig over at være til.
Foto: Birger Storm
Selvom et hestespark for to år siden sendte Søs Egelind i sygesengen i en måned, kan hun godt se det komiske i situationen.

Da Søs Egelind i 2006 var kommet sig efter alvorlig sygdom (som hun aldrig har afsløret, hvad var), fejrede hun sit helbred ved at gifte sig med sin kæreste Bjørn Blixt. Men kun to dage efter brylluppet måtte Søs Egelind tilbage i sygesengen. Hun blev nemlig sparket af en af parrets heste. Det fortæller skuespilleren i et interview med Berlingske Tidende.

"De var i brunst. Og jeg stod det forkerte sted. Denne ene hoppe sparkede ud efter den anden. Og der stod jeg i min tynde sommerkjole og blev tegneserieagtigt sendt op i luften og landede som bonus i et stort flot bed med brændenælder. Det kan ikke anbefales, hvis man ikke kan rejse sig," fortæller Søs Egelind til avisen og indrømmer:

"Men gu' var det ikke fedt. Der var ligesom ikke noget at grine af. Selvom jeg må indrømme, at jeg grinede lidt, når folk kom og besøgte mig. For på en eller måde var det sgu komisk, ikke? Jeg lå ned en god måneds tid. Mens leveren regenererede, og ribbenene groede sammen igen."

Læs mere om: