Sofie Lassen-Kahlkes fantastiske brudekjole

Sofie Lassen-Kahlke og Hans Poul Petersen

Sofie Lassen-Kahlke og Hans Poul Petersen

Foto: Privat

Forhåbentlig skal Sofie Lassen-Kahlke kun giftes én gang, og derfor skulle hendes David Andersen-brudekjole være perfekt.

Torsdag, 30. august 2012 - af Dorte Quist

Sofie Lassen-Kahlke hyrede den populære designer David Andersen til at sy sin brudekjole, da hun forleden blev gift med kæresten Hans Poul Petersen i Garnisonskirken i København.

- Sofie har været med under hele processen og har haft mange klare ønsker om, hvordan hun ville have sin kjole til at se ud. Den skulle være meget romantisk, enkel, og det skulle være meget hende, fortalte designeren David Andersen efter vielsen til Se og Hør.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

- Den er faktisk lavet sådan, at Sofie har ærmerne til kirken, og når hun senere måske skal slå sig lidt mere løs, så er de aftagelige. Det er også med fuldt overlæg, at blonderne ikke er hvide. Kjolen måtte ikke være hvid, den måtte ikke være for brudeagtig, men skulle selvfølgelig stadig være brudeagtig. Så foreslog jeg, at vi indfarvede det, så blonderne kunne blive lidt mere gyldne. Slæbet er også indfarvet, så det passer til kjolen. Det er en fantastisk kjole. Men det var jo så nemt og dejligt. Sofie er så smuk, mente David Andersen.