25. okt. 2022
Af Julie Nolsöe

Sofie Linde afslører: Her kommer den nye sæson af Linde på Langeland

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Kaspar Wenstrup
Tv-værtens husrenovering er så omfattende, at der er en ny sæson af "Linde på Langeland" på vej

I juni 2021 købte tv-vært Sofie Linde og hendes mand Joakim Ingversen et spøgelseshus på Langeland, som havde stået tomt i flere år.

Sommerhuset, der har navnet Vennely, trænger i den grad til en kærlig hånd, da alt fra den tilgroede have, det utætte tag og de gamle vinduer skal tilses.

Renoveringen af det store og noget nedslidte hus er blevet til TV 2-programmet ”Linde på Langeland”, og der er heldigvis nok projekter i huset til, at endnu en sæson er på vej.

Her kommer sæson 2.

I slutningen af maj kunne TV2 afsløre over for BILLED-BLADET, at der kommer en ny omgang ”Linde på Langeland”, dog uden at fortælle, hvornår programmet vil blive sendt.

Men nu kommer programmets hovedperson lidt nærmere ind på, hvornår fans kan forvente at kunne følge med i renoveringen hjemme fra stuerne igen.

- Der kommer en sæson 2., men den bliver først sendt til foråret næste år, så man skal lige fatte sig med tålmodighed. Jeg tror først, det er i april, siger Sofie Linde i en video på Instagram, inden hun løfter sløret en smule mere for, hvad der kommer til at ske i den nye sæson:

- Men jeg kan sige så meget, at vi er kommet mega langt i år og jeg har en masse fede, nye venner med derned, som jeg tror, I vil elske, siger Sofie Linde i opslaget, hvor hun også viser nogle billeder fra huset.

Læs mere om: