Onsdag, 21. december 2022 - af Caroline Andersen

Sofie Linde: Derfor snakker jeg med mine forældre hver dag

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Kasper Wenstrup
Tv-personligheden Sofie Linde har et helt særligt bånd til sine forældre, der måske er tættere end de flestes. 

Sofie Linde kunne i Viaplay-serien “All exclusive” med Casper Christensen afsløre, at hun taler med sine forældre hver dag. Snakken bliver ledt ind på netop dette da Sofie Lindes far, Bjarne Linde Nørgaard, ringer midt under en samtale mellem Casper Christensen og Sofie Linde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg taler med min far hver dag. Også med min mor nærmest. Sådan lige tjekker ind. Så diskuterer vi noget i nyhederne eller noget, der er sket i vores liv, fortæller Sofie Linde og supplerer med, at det er mere hende, der er afhængig af den daglige snak med hendes forældre end det er dem. 

Deres mening betyder nemlig meget for Sofie Linde. 

- Jeg får ret kontant at vide, hvad de synes. Jeg synes det er spændende at diskutere med dem, siger Sofie Linde til Casper Christensen, hvor hun også fortæller, at hun har oplevet, at folk har talt hende efter munden fordi hun er Sofie Linde. 

- Og der kan det være befriende at diskutere med min mor og far. For vi er meget lidt enige og vi har altid diskuteret meget i min familie, siger Sofie Linde. 

Casper Christensen og Sofie Linde ringer derefter Sofie Lindes far op, hvor han fortæller, at de snakker om alt mellem himmel og jord. 

- Sofie har altid noget på hjertet, og så er det måske meget godt lige at kunne tune hende ind eller selv blive tunet ind, siger Bjarne Linde og tilføjer, at det er tit de er så uenige, at telefonrøret bliver smækket på. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden