Torsdag, 23. marts 2023 — af Catja Klarskov

Sofie Linde fik fint besøg i X Factor-studiet: Havde foræret billetter til kendt TV 2-darling

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Dan Mariegaard
For nylig fik Sofie Linde fint besøg i “X Factor”-studiet. Hun havde nemlig foræret to billetter til en kendt TV 2-darling.

I øjeblikket er sendefladen hver fredag fyldt med “X Factor”, og her er det den garvede Sofie Linde, der svinger dirigentstokken, når liveshowet løber af stablen. Men selv om man er gammel i gårde, så behøver alt ikke at være, som det plejer.

Da tredje liveshow blev afholdt i starten af marts, fik Sofie Linde nemlig besøg af en helt særlig gæst, der ikke plejer at side blandt tilskuerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gæsten var selveste TV 2-aktuelle Tilde Bisgaard, der havde taget sin mor Susse med. De to var personligt blevet inviteret af tv-værten.

Sofie Linde var nemlig faldet over en rørende video, som Tilde og Susse havde lagt op på deres Instagram-profil. Her fortæller Tilde, hvor meget hun holder af “X Factor”, og det fik tv-kendissen til at skride til tasterne og tilbyde mor og datter billetter til det tredje liveshow.

Sceneshow, sang og selveste Sofie Linde – hele aftenen var en kæmpe oplevelse for “Ups, vi er voksne”-Tilde, der både fik en sludder og en krammer af tv-værten, ligesom flere af liveshow-deltagerne også kom og hilste pænt på.

– Det gjorde simpelthen Tilde så lykkelig, at Sofie kom ud og hilste i pausen. Hun var fuldstændig blown away. Det var en kæmpe oplevelse for hende. Hun havde jo stråleglans om ørerne. Det var en fantastisk aften, fortæller Tildes mor til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da Tilde gæstede “X Factor”-studiet, sang deltagerne numre fra dansktoppen og Giro 413 under temaet “Suppe, steg og is”.

Den aften var det Kristoffer Lundholm og buschaufføren Henrik Hedelund, der røg i farezonen og skulle kæmpe mod hinanden. Her valgte Thomas Blachmann at sende Henrik hjem, hvilket Tilde oplevede fra første parket.

Tilde Bisgaard er i øjeblikket aktuel i TV 2-programmet “Ups, vi er voksne”, der skildrer livet og hverdagen for beboerne på Valbyholm, der alle har det til fælles, at de er voksne med Downs syndrom.

Programmet bliver sendt hver torsdag klokken 20:00 på TV 2 og på TV 2 Play.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden