Fredag, 17. marts 2023 — af Catja Klarskov

Sofie Linde melder ud: Nu sætter hun sit projekt på pause

Sofie Linde
Sofie Linde
Foto: Kaspar Wenstrup
Sofie Linde og Frida Brygmann melder ud, at de stopper deres podcast “Voxen” på ubestemt tid.

Frida Brygmann og Sofie Linde melder ud, at de stopper deres podcast “Voxen” på ubestemt tid. Det deler Sofie Linde i en story på sin Instagram-profil.

Aftalen om at sætte podcasten på pause er indgået helt uden dramatik mellem programmets to værter, der foruden at være kolleger også er gode veninder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nyheden deler Sofie Linde i en video, hvor Frida Brygmann synger nyheden ud, alt imens hendes storebror, Ludvig Brygmann, leverer den fine melodi på guitar.

Med sin blide stemme synger Frida sit og Sofie Lindes farvel og på gensyn, mens hun samtidig informerer de mange trofaste lyttere af “Voxen” om, at de holder pause på ubestemt tid.

I podcasten, som tv-vært Sofie Linde har sammen med sin gode veninde, manuskriptforfatter og sangerinde Frida Brygmann, taler veninderne åbent og ærligt om de udfordringer, der har overrasket dem ved at blive voksen.

Her kommer de ind på voksenlivets benspænd – store som små – alle oplever fra tid til anden.

De taler om eksistentielle udfordringer som: Hvem er jeg egentlig? Og derudover kommer de også vidt omkring hverdagens små praktikaliteter: Fik jeg nu betalt den el-regning, og fylder jeg salt og afspændingsmiddel på opvaskemaskinen ofte nok?

Makkerparret trækker på egne erfaringer med voksenlivet – både som karrierekvinder og mødre. Sofie Linde er mor til to døtre, Trine på 5 år, og 2-årige Søs, ligesom Frida Brygmann har sønnen Monty på 1 år.

På karrierefronten har de to kvinder desuden prøvet kræfter med lidt af hvert.

Sofie Linde er i øjeblikket aktuel som vært på det populære TV 2-program “X Factor” og Frida Brygmann er forfatter til flere børnebøger. Sidstnævnte er desuden kvinden bag den smukke stemme, som sammen med Burhan G synger titelsangen til "Tinkas juleeventyr" fra 2019.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden