5. sep. 2009
Af af Signe Ravn

Sonja Richter nervøs for anmeldelser

Sonja Richter
Sonja Richter
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespillerinden, der i disse dage springer ud som sanger, får sommerfugle i maven ved tanken om anmeldernes dom.

Sonja Richter gjort så stort et indtryk med sine evner som skuespiller, at hun i 2007 fik Kronprinsparrets Kulturpris, men selvom anerkendelsen af hendes talent er åbenbar, er skuespillerinden ikke bange for at indrømme, at tanken om at blive anmeldt som musiker, giver et nervøst sug i maven.

"Ja, for det er da altid svært at stille sig op til kritik. Hvis man kunne undgå det, ville det da være rart, men det hører ligesom med. Jeg ved godt selv, hvorfor jeg har gjort det her, og det betyder meget for mig. Og så er der ikke noget at gøre ved, hvis der er nogen, der ikke kan lide det," siger Sonja Richter, der i september sender pladen 'Careless Rapture' på gaden, til Where2Go.

Men at dømme efter den første anmeldelse af pladen, har Sonja ikke skudt helt forbi. Fyens Stiftstidende giver nemlig karakteren fire ud af seks stjerner og skriver blandt andet: "Skuespilleren Sonja Richter følger trenden med at kaste sig over musikken. Og heldigvis med mere held end andre…En afstikker, der understreger, at Sonja Richer har flere facetter."

Læs mere om: