Sophie Fjellvang-Sølling tager én dag ad gangen

Sophie Fjellvang-Sølling

Sophie Fjellvang-Sølling

Foto: Ole Bjørk
Sorgramt Sophie Fjellvang-Sølling magter ikke at flytte hjem i parrets bolig.

Det er blot to uger siden "Vild med dans"-vinderen Sophie Fjellvang-Søllings kun 31-årige liv brat ændrede sig med hendes mands pludselige død. Nikolajs kun 36-årige hjerte sagde brat stop.

Siden har den stærke skiløber kæmpet en daglig kamp mod sorgen, smerten og tomrummet efter sin mands pludselig død.

Heldigvis har Sophie sønnen Maximilan på halvanden år og nogle hjælpsomme forældre, der lader hende bo hos dem, indtil hun atter er klar til at komme tilbage - tilbage til det hjem hvor hun og Nikolaj havde deres trygge liv og hverdag. Men det er ikke let og det tager tid.

- Sophie tager derud i små portioner. Det må være afsindig hårdt, for hvert et møbel, hver en væg fortæller historier om Nikolaj og deres samliv. Men det kommer jo. Stille og roligt. Sophie er lige så stærk indeni, som hun viste sig at være udenpå under "Vild med dans". Hun er et formidabelt menneske og mor, siger hendes gode ven Silas Holst til Ekstra Bladet.

- Når hun bor hjemme hos sine forældre, er der støtte omkring hende hele tiden. Og frem for alt er der flere hænder til "krudtuglen", Maxi, betror Silas til avisen og tilføjer:

- Men Sophie arbejder støt hen imod at normalisere sin og sønnens hverdag, og det går efter omstændighederne rigtig godt.

Nikolaj Fjellvang-Sølling gik bort som følge af en forsnævring i hjertekranspulsåren der forårsagede et hjertestop.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden