33-års fødselsdag: Se mors søde hilsen til Kasper Schmeichel

Bente Schmeichel, Kasper Schmeichel

Bente Schmeichel, Kasper Schmeichel

Foto: Thomas Laursen
Bente Schmeichel sender "kys fra mor" til sin søn, foboldhelten Kasper Schmeichel, på hans fødselsdag.

"Verdens bedste målmand". Dansk landsholdshelt. Idol for tusindvis af unge fodboldglade. Men for sin mor, Bente, er Kasper Shcmeichel i dag, den 5. november, først og fremmest hendes elskede søn, der fylder 33 år.

På Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra, har Bente Schmeichel publiceret tre søde fotos fra unge Kaspers allerførste fødselsdage, hvor mor og søn  puster lys ud i kagen - og  fødselsdagsbarnet spiser fødselsdagskage med stor appetit.

Tiden flyver

Kasper er født i 1986, mens  Bente og  Kaspers far, Peter Schmeichel stadig boede i Danmark. Først i 1990'erne tog den internationale karriere for alvor fart, da Peter Schmeichel kom til engelsk fodbold - og unge Kasper levede det meste af sin barndom i England.

Bente Schmeichel kan være rævestolt over sin store søn, der i dag med stormskridt er fulgt i farmands fodspor - som målmand både i engelske Leicester og på det danske landshold.  Og så har Kasper har sammen med sin hustru Stine fået to børn, Max, der er født i 2010, og Isabella, der kom til verden to år senere. Kasper har desuden lillesøsteren Cecilie Schmeichel.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kasper Schmeichel, Bente Sechmeichel
Foto: Privat

Kasper Schmeichel, Bente Sechmeichel

På Instagram skriver Bente Schmeichel. "Happy birthday - 33 years today. First born. Love you, Time flies - kisses from Mom".

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden