7. jun. 2021
Af Majken Munk

Aldrig sket før: Michael Laudrup på banen med sønnerne

Michael Laudrup
Michael Laudrup
Foto: Martin Høien
Som optakt til EM i fodbold skal Michael Laudrup for første gang nogensinde spille på hold med sine sønner Mads og Andreas.

Efter et års ventetid afholdes Europamesterskaberne i fodbold endelig.

Da det er en særlig jubilæumsudgave af slutrunden, er der 11 værtsbyer, hvoraf København er den ene. For at markere åbningen fanområdet Football Village på Ofelia Plads, spilles der en 12 timer lang fodboldkamp fredag den 11. juni.

På et af holdene deltager Laudrup-familien.

På hold med sønnerne

Michael Laudrup er nemlig en af de mange deltagende ved den 12 timer lange kamp. Ved sin side har han sønner Mads og Andreas Laudrup.

Det er første gang, han spiller på hold med sine sønner.

- Jeg glæder mig til at spille med Mads og Andreas og mange andre og derved bidrage til den kæmpefest, slutrunden bør blive for alle fans, udtaler Michael Laudrup til TV3 Sport.

- Jeg tror også, Mads og Andreas ser frem til at spille sammen med mig ligesom jeg gjorde det, da jeg i sommeren 1981 opnåede min eneste officielle kamp sammen med min far, tilføjer Michael Laudrup.

Åbning af EM

Den lange fodboldkamp fordeles ud på 35 kampe af 18 minutters varighed med en 20 minutter lang pause, hvor fanområdet, der er blevet døbt Football Village officielt indvies.

Kampene bliver spillet fra klokken 06.00 om morgenen til klokken 18.00 om aftenen.

Udover den særlige fodboldkamp får Michael Laudrup faktisk endnu mere tid med sin søn Mads Laudrup under EM-slutrunden, for far og søn dækker slutrunden for Viasat. Mads Laudrup som vært, og Michael Laudrup som ekspert.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho8686_1.jpg
Michael Laudrup og sønnen Mads Laudrup skal følge EM-slutrunden i fodbold for Viasat og TV 3 Sport.
Foto: Martin Høien

Fremover er det muligt at se alle EM-kampe i Football Village, heriblandt også når Danmark går på grønsværen første gang lørdag den 12. juni, hvor de spiller mod Finland klokken 18.00.

Læs mere om: