Allan Simonsen ser frem til en stille jul

Allan Simonsen

Allan Simonsen

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Efter et hektisk efterår med skilsmisse og "Vild Med Dans", har Allan Simonsen inviteret sin 10-årige datter på juleferie i København og Tivolitur.

Efter et par hektiske måneder på dansegulvet i ”Vild Med Dans”, ser han nu frem til en stille og rolig jul med sine børn.

Forud for Vild Med Dans var Allan Simonsen lige blevet skilt fra sin kone, Gitte, som han har datteren Kira med. Men det skal ikke få lov at spolere julen for hverken ham eller hans datter, fortæller han til bt.dk

- Jeg har bestilt to dage i København til julehalløj og en tur i Tivoli med en af pigerne, siger Allan Simonsen, der også har tre voksne døtre fra sit første ægteskab med Annette.

- Juleaften er familien altid samlet hos os, min mor eller mine tidligere svigerforældre. Jeg tænker ikke så meget over min skilsmisse i den sammenhæng, men prøver at bevare julen som dejlig og speciel. Det vil jeg især gøre med min datter Kira, som bor tæt på, siger Allan Simonsen til bt.dk.

- Jeg prøver at føre de traditioner videre, jeg har fået fra mine forældre og holde dem i hævd - være i familiens skød og få noget godt at spise. Jeg pynter juletræ med Kira, ligesom jeg gjorde det med mine store piger tidligere. Børnene ser altid frem til at få deres gaver, og Julemanden kommer hvert år. Det er den rigtige Julemand, sådan er det bare.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden