7. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Badminton-babylykke: Kamilla og Christinna jubler over lille Molly

Kamilla Rytter Juhl (tv.) og Christinna Pedersen.
Kamilla Rytter Juhl (tv.) og Christinna Pedersen.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Badminton-verdensstjernerne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl blev forleden forældre, da sidstnævnte fødte en velskabt datter. Nu nyder den lille familie hinanden og alle lykønskninger fra venner i ind- og udland.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har gennem de senere år oplevet mange sportslige højdepunkter på badmintonbanen.

De har blandt andet vundet olympiske sølvmedaljer samt All England-pokalen, og nu har de også opnået det største i deres fælles privatliv.

Lørdag den 5. januar oplevede Kamilla og Christinna den ultimative badminton-babylykke, da de blev forældre til en velskabt pige.

Hej til Molly

"Sig hej til Molly. Født den 5. januar 2019," skriver de på Facebook.

BILLED-BLADET har af de nybagte forældre fået lov til at bringe billedet.

Parret fortalte i sommer, at de ventede barn, og at den private drøm betød alt for dem.

Duoen har gået hårdt og målrettet efter at vinde medaljer og pokaler på badmintonbanen, og lige så målrettede var de, da de var blevet enige om familieforøgelsen.

Lykønskninger fra ind- og udland

På Facebook vælter det ind med lykønskninger til den lille familie, og de mange hilsner kommer fra både ind- og udland.

Gennem årene har Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen gennem deres fremragende præstationer på den internationale badmintonscene fået mange fans i såvel Europa som i Asien, og mange af disse fans og venner fra sporten ønsker altså tillykke med lille Molly.

Læs mere om: