4. nov. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Badmintonspilleren Carsten Mogensen: Jeg har vundet mit livs kamp

Carsten Mogensen og Mie Skov
Mie Skov og Carsten Mogensen.
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Danmarks sejeste badmintonspiller Carsten Mogensen er tilbage på toppen efter alvorlig hjerneblødning.

Sådan! Danmarks dygtige herredouble i badminton, Carsten Mogensen og Mathias Boe, er tilbage på toppen efter Carsten Mogensens hjerneblødning i februar 2016.

Forleden vandt makkerparret finalen i French Open.

Da Carsten Mogensen deltog i dronningens OL-reception på Christiansborg den 14. oktober fortalte han BILLED-BLADET om den lange vej tilbage til badmintonbanen og til livet.

Jeg har vundet mit livs kamp

– Jeg har vundet mit livs største kamp. Og man kan sige, at kampen mod døden, den er, hvis jeg skal være helt ærlig, større end noget af det andet, jeg har stået i. Med det in mente, så synes jeg, at det er flot, at jeg overhovedet stod i Rio, og at jeg også får lov at stå her i dag.

Jeg er enormt stolt af mig selv

– Jeg er enormt stolt af mig selv og af, at jeg er kommet tilbage til livet som et almindeligt familiemenneske, far og kæreste og badmintonspiller uden mén, og ja, det er mit livs kamp, sagde Carsten Mogensen.

Han er taknemmelig over at have et godt liv i dag med sin kæreste Mie Skov og deres søn Benjamin.

ROYALT TV: Gense højdepunkterne fra kongefamiliens flotte OL-reception

Vores livs katastrofe

– Vi har været ude for vores livs katastrofe i vores lille familie, og det tager tid at bearbejde.

- Vi er tilbage på sporet. Vi har det rigtig godt, og vi glæder os over alle de bittesmå ting, som man måske tager for givet, inden man kommer ud for sådan en ulykke her. Lige nu prøver vi at nyde hvert øjeblik. Jeg skal fortsætte mit job som badmintonspiller, og jeg vil være meget bedre, end jeg har været før, understregede Carsten Mogensen, der håber på at kunne være med til OL i Tokyo i 2020.

Læs mere om: