Tirsdag, 13. februar 2018 — af Ulrik Ulriksen

Badmintonstjernen Viktor Axelsen skal opereres

Foto: BIrger Storm
Den danske badmintonverdensmester Viktor Axelsen kom rigtig galt af sted for to uger siden, og nu skal han og hans beskadigede ankel en tur på operationsbordet.

Danmarks og verdens bedste badmintonspiller Viktor Axelsen, 24 år, har ikke spillet en kamp siden den 25. januar, da han kom galt af sted i en kamp ved en turnering i Indonesien.

Han steg til vejrs for at smashe en bold over nettet, og da han landede, kom han skævt ned og vred sig efterfølgende i smerte, mens han tog sig til anklen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den alvorlige ankelskade kostede succes ved Indonesia Masters, og Axelsen blev tvunget til at meldte afbud til Danmarksmesterskabet, som blev afviklet i weekenden.

En scanning viser problem

En scanning har vist, at smerterne i anklen skyldes en løsrevet knogle i et led, og for at komme i aktion på badmintonbanen igen må Viktor Axelsen nu gennem en operation.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Det melder stjernen selv ud i en pressemeddelelse.

Viktor Axelsen har intet valg

- Der er ikke rigtig noget valg. For at den ikke skal gøre mere skade, skal den fjernes. Den går ind og låser mit fodled, og det er selvfølgelig ikke holdbart, lyder det blandt andet fra Viktor Axelsen, der har et helt særligt mål, som han håber på at nå efter en veloverstået operation og genoptræningsperiode.

Turneringen All England, som Axelsen aldrig har vundet, spilles i midten af marts, og her ønsker den danske verdensmester at stille til start.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden